Jens Nielsen: 40 år på A/S J. Petersens Beslagfabrik.

Den 26. august 2016 kan Jens Nielsen, Hobrovej 16, 9240 Nibe, fejre 40 års jubilæum hos A/S J. Petersens Beslagf­abrik.

Jens startede sin karriere på IPA i virksomhedens el forzinkningsafdeling i Priorgade, hvor han var beskæftiget med el forzinkning af stangjern. Efter en tid kom Jens til at køre tromlegods. Dette job var Jens beskæftiget med indtil 1994, hvor der blev bygget et nyt automatiseret el forzinkningsanlæg, som krævede mindre bemanding.

Jens kom så i varmforzinkningsafdelingen på Jacob Petersens Vej, hvor han er beskæftiget i dag. Jens har i kortere perioder været udlånt til andre afdelinger.

Jens er meget omhyggelig med sit arbejde og finder ofte på gode og nye løsninger. Han har altid et godt humør, og er en meget hjælpsom og gæstfri person, og er altid god for en historie.

Jens er bosat i Nibe, en del af fritiden bruger han på sit hus og sin have som bliver passet og plejet efter alle kunstens regler.

Jens’ store interesse er hans hund og kører ofte på ture. Der er ikke mange handels pladser, han ikke har besøgt, men særligt Svenstrup/Godthåb handelscenter får ofte besøg.

Jens har en søn og tre børnebørn, der bor i Nibe, og dem bruger han meget af fritiden med. Han er også tit på besøg hos sine forældre, hvor han bliver bespist med mors hjemmelavede mad.

Jens er kendt som en loyal og stabil medarbejder, og er afholdt af såvel ledelse som af sine kolleger.