Situation fra et af de seneste møder mellem RIF og NB.

Den kommende weekend ruller fodbolden atter hos de lokale hold. Der venter holdene en spændende ny sæson, hvor der efter turneringens 14 kampe skal findes op- og nedrykkere i puljerne. I den forbindelse har Nibe Avis talt med førsteholdstrænerne i hhv. Nibe Boldklub og St. Restrup IF om sæson- opstarten. I øvrigt to hold, som er kommet i den samme serie 3-pulje, og dermed skal mødes to gange i efterårets turnering.

Jens Thorup, Nibe Boldklub serie 3:
Nibe Boldklubs træner, Jens Thorup, ser tilbage på en god sæsonopstart for Nibe Boldklubs oprykkere til serie 3. Der har været 20 spillere til træningen den første uges tid. 
På banen har Nibe Boldklubs førstehold været tilmeldt sommerturnering i Svenstrup. Her har holdet pt. spillet én kamp mod Skalborg. Den sluttede 0-0. Truppen er intakt, set i forhold til sidste sæson. Ingen spillere er rejst, men det glæder Nibe-træneren, at der er kommet unge spillere op i seniortruppen, af egen avl. Det vil være med til at skærpe kampen om pladserne på førsteholdet.
Holdet har som oprykkere målsætningen at fortsætte de gode takter som holdet rykkede op fra serie 4 på; at skabe mange målchancer, og score mange mål. Desuden skal holdet stabilisere sig i rækken. Jens Thorup ser også den »nye« pulje som meget spændende. Det er dejligt, at der er kommet nye bekendtskaber med i rækken af fx: Sønderup/Suldrup, Hornum og Valsgaard, slutter Jens Thorup.
Nibe Boldklubs serie 3 herrer indleder sæsonen torsdag d. 11. august i Valsgaard.
 
Michel Valdemar, St. Restrup IF serie 3:
St. Restrup IF er nedrykkere til serie 3. Michel Valdemar beretter, at St. Restrup IF’s førstehold er kommet meget godt i gang med forberedelserne til den nye sæson. Holdet har vundet en sommer cup i Kongerslev, hvor holdet var oppe mod Kongerslev, Skalborg og Storvorde. Her efter gik holdet på 14 dages sommerferie, og efter denne har holdet spillet to træningskampe mod hhv. et norsk 3. divisionshold og Brønderslev. Begge kampe blev tabt, men det spilmæssige var absolut godkendt fortæller Michel Valdemar.
Michel Valdemar beretter, at holdets spiller-status er nogenlunde status quo. Tre spillere er rejst, mens mange af klubbens unge spillere forsat viser deres værd under træning og til kamp. Det betyder, at den kommende sæson vil det generationsskifte, som begyndte for holdet i sidste sæsons serie 2, stadig er under vejs. De unge viser et godt niveau, godt gå-på-mod og den rette indstilling. Så fremtiden i St. Restrup IF tegner forsat lys, slutter Michel Valdemar.
St. Restrup IF indleder sæsonen lørdag på hjemmebane mod Støvring IF.