Fra venstre Søren Gade, Thorkild Christensen og Palle Kjærsgaard.

Maskinbranchen får også en Hall Of Fame - i hvert fald hos S.D. Kjærsgaard.

I forbindelse med SDK kunne fejre sine 20 år med afdeling I Vendsyssel, kunne den Nordjyske virksomhed med hovedsæde I Frejlev ved Aalborg, også annoncere SDK Hall Of Fame.

Direktør og ejer, Palle Kjærsgaard siger om dette ”Vi investerer massivt i mursten og IT systemer, men én af vores vigtigste ressourcer er Vore medarbejdere, og derfor har vi indstiftet SDK Hall Of Fame, som vi i direktionen har valgt at starte i forbindelse med fejringen af 20 år i Vendsyssel”

S.D. Kjærsgaard åbnede i Vendsyssel i 1996, som et rent service center uden salgsafdeling, til at understøtte service af New Holland Agriculture, hvilket afdelingen stadig gør. Først da virksomheden fik Case IH i 2005 blev salgsafdelingen bygget til i Vrå.

De første medarbejdere, der er blevet optaget i SDK Hall Of Fame, er to profiler der var med, da virksomheden byggede afdelingen op i Vrå. Som det lød i Palle Kjærsgaard tale i forbindelse med et personale arrangement fredag aften 6. januar, hvor mere end 70 medarbejdere, ægtefæller og børn var samlet ”De to medarbejdere har bogstaveligt været med i sokkeludgravningen, og de var Vores stålspær længe før betonen var hærdet” . De to første medlemmer i SDK Hall Of Fame er Thorkild Christensen og Søren Gade, begge er nyligt pensionerede fra SDK, blev hyldet med applaus og champagne. Og billeder kom op at hænge på SDK Hall Of Fame i hovedkontoret i Frejlev.

S.D. Kjærsgaard er grundlagt i 1930. Forhandler stærke brands som Case IH, New Holland Agriculture i Nord og Østjylland samt importerer Case Construction i hele Danmark og Island.