Nibe Boldklub holdt fast i rækkens førsteplads, da de vandt 0-3 ude over lokalrivalerne fra St. Restrup IF. I billedet er det St. Restrup IF’s Jens Holt i en hovedstødsduel.

St. Restrup IF tog lørdag eftermiddag i mod gæsterne fra Nibe B. St. Restrup IF var inden opgøret ramt af en hel stribe afbud – samt, at holdets topscorer Christian Montoya afsonede sin karantænedom til opgøret.

FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF – Nibe B: 0-3 (0-0)

Målscorer: 0-1: Mathias Høholt, 0-2, 0-3: Andreas Schunck

Trods de mange nye konstellationer på banen for hjemmeholdet, var det de rødblusede St. Restrup-spillere, som fik kampens første store mulighed, da Anders Holt var tæt på at overliste Nibe-forsvaret, som dog fik afværget situationen i sidste øjeblik. Efter 10 minutter var det Nibes tur til at komme tæt på en scoring. Det var efter en standartsituation, men ind kom bolden ikke. Resten af halvlegen var nogenlunde en jævnbyrdig affære - med et lille overtag til Nibe.

Anden halvleg satte Nibe sig hurtigt på, og pressede hjemmeholdet tilbage i egen forsvarszone. Efter 60 minutter bragte Nibe sig på 0-1, da Mathias Høholt var hurtig over en ripost efter et hjørnespark. Efter 65 minutter bragte Andreas Schunck Nibe på 0-2. Herefter satsede St. Restrup én mand i sin forsvarskæde i forsøget på at bringe sig tilbage i opgøret med en reducerende scoring.

Andreas Schunck lukkede opgøret med sin anden scoring, da han scorede til 0-3, og resultatet betyder at Nibe forsat er nr. 1 i rækken – tilmed ubesejret.

Læs hele beretningen fra kampen i ugens trykte udgave af Nibe Avis - på onsdag.