Søndag  havde Nibes Modige Samlere for fjerde gang indbudt til udstilling i HUSET i Grønnegade. Det blev en dejlig dag med 18 flotte udstillinger, dejlig stemning og masser af besøgende, som gav sig god tid til at se, høre fortællinger og selv give deres kommentarer til oplevelsen af de mange effekter.

I og uden for en hyggelig hule vrimlede det med håndlavede skovnisser med hver deres helt
specielle finurlige udtryk.
Farvestrålende nipsenåle i kunstfærdige udformninger repræsenterede mange familiemedlemmers fælles interesse for de små kunstværker - og på bordet befandt sig ligeledes gamle messingdørbeslag - nypudsede, og her kunne man få et fif til at slippe let om ved den proces.
I et andet hjørne var en kæmpesamling af salt-og pebersæt, nogle fine, andre grove, mange kulørte, fortæller Ilse Hansen, der er blandt initiativtagerne.
Køleskabsmagneter findes der i sandhed også mange udgaver af og souvenirplatter fra mange steder i landet.
»Ting fra Nibe« var titlen ved et andet bord. Her var der billeder i foldemapper, bøjler fra dengang tøjforretningerne fik trykt navn på og andre nostalgiske lokale ting.
Henrik Thorhauge blev flot præsenteret med smukke keramikting, erhvervet af én af dem, der kendte ham godt. Der var en enkelt hane til at holde styr på en stor flok høns, som kunne glæde sig over, at vi går mod lysere tider - de havde selskab af udsprungne erantis.
De mange udstillere fortjener tak, fordi de med deres positive indstilling gør dette arrangement muligt. Udstillingen er blevet en tradition, der fortjener at fortsætte som en årlig januarbegivenhed i Nibe, slutter Ilse Hansen.

Nissefigurer på udstilling.

Tusindvis af små figurer m.m. samlerobjekt.