Stemningen var god, og vejrguderne holdt sig på den rigtige side af stregen med et truende regnvejr, der udeblev. Måske var varmen lige på nippet til at blive trykkende, men alt i alt var omstændighederne omkring onsdagens Sildeløb i Nibe rigtig gode.

De mange Lions folk og indkaldte hjælpere var på plads, og et stort forarbejde med at arrangere løbet blev kronet med et godt resultat. Ganske vist var antallet af tilmeldte en smule under sidste års antal, men alt i alt var det en glad og stolt præsident for Lions Club Guldgåsen Marianne Kragelund, der kunne konstatere, at alt var gået efter bogen.

De aller-aller-første deltagere, der blev sendt afsted, var 75 tilmeldte til det nye »Indianerløb«, som er for de mindste og med små indlagte opgaver for hele familien. 

Dernæst blev 54 løbere på halvmaraton distancen sendt afsted af borgmester Thomas Kastrup-Larsen. Efterfølgende var det 106 løbere på 10,3 kilometer og sidst de 389 løbere på 5 kilometer ruten.

Alt i alt var 673 løbere tilmeldt, og heraf gennemførte de 624. Hurtigst på 5 kilometer ruten var Søren Lund Sørensen fra Team Absolut Kaffe i tiden 17:25. Hurtigst på 10,3 kilometer ruten var Mogens Adelsen fra Parkrun Nibe i tiden 39.52, og hurtigst på halvmaraton ruten var Karsten Bukholt fra Aalborg Atletik & Motion i tiden 1:24:22.

Mette Vilhelmsen stod for en aktiv opvarmning af løberne - her har borgmesteren sneget sig med inden han stillede op på 5 kilometer og løb i en fin tid på 20:56 minutter.

 

Løberne prægede gadebilledet, og mange var mødt op langs ruterne for at heppe på løberne.
Søren Lund Sørensen fra Team Absolut Kaffe var hurtigst på 5 kilometer ruten - her kommer han ubesværet i mål.