Foråret kom ind på Solsidecentret i Nibe.

Smukke forårsbuketter med syren, liljekonval, gyvel og æbleblomst fra fru Hannes hånd passede perfekt til Jens Jørgen Ørris´ billeder med det danske forår fra Skagen til Sebbersund.

Birgit Sohn Christensen fra Nibe Røde Kors' besøgstjeneste fortæller: – Dejligt at opleve, at de 20-25 tilhørere genkendte flere af stederne, fx har en del stået på Grenen med en fod i hver sit hav! Der var også af og til højlydt diskussion om blomsters navne – tusindfryd eller Dronningens blomst? Engkarse eller noget helt andet? Det væld af hvide anemoner, der lyste imod os fra seriens første billede, var der dog ingen tvivl om. I et godt samarbejde mellem Solsidecentrets Venner, centrets ledelse, Røde Kors-Besøgstjenesten og ikke mindst Hanne og Jens Jørgen Ørris har vi nu bragt alle 4 årstider ind på Solsidecentret. Denne gang sang vi om anemoner, hyacinter og om Stille Hjerte, når sol går ned. Undervejs serverede centret knasende mundgodt og en vand eller øl.

Således forfriskede til sind og krop sagde vi farvel og tak til hinanden efter en god sæson med »De 4 Årstider« på Solsidecentret, fortæller Birgit Sohn Christensen.

.