Indehaver Trine Kær har i nu små fem år drevet butikken med mode, skønhed og interiør, der ikke kun forhandler et håndplukket udvalg af sæsonens musthaves, men også emmer af en stor passion for mode, og det er blevet bemærket hos Miinto, en af Skandinaviens største online modeportaler, der netop har udpeget livsstilsbutikken »Butik Blossom« til Månedens Butik.
Månedens Butik er et tiltag hos Miinto,  (der fungerer som en online modeplatform for fysiske, danske butikker) som hver måned udpeger en butik, der har gjort sig særligt bemærket enten gennem salg, service eller udvalg. Den særlige butik udvælges gennem votering i Salg, Kundeservice og Marketing hos Miinto, der hver dag er i dialog med de mange butikker rundt om i landet og som ved, hvor kunderne er gladest for at shoppe. Tiltaget skal gøre opmærksom på de mange fantastiske butikker, som Miinto samarbejder med rundt i landet.
Salgsdirektør Martin Flensborg begrunder udenævnelsen således: Butik Blossom er udvalgt som Månedens Butik, fordi Trine og hendes ansatte formår at tilbyde styles og mærker, der rammer tidens trends og falder i kundernes smag. Og samtidig har Trine gjort sig særlig bemærket med hendes store passion for mode, der smitter og giver glade og tilfredse kunder.
Butiksindehaver Trine Kær er naturligvis stolt over udnævnelsen, og udtaler i denne forbindelse: - Det er en dejlig følelse, at mærke hvordan butikken bare vokser, også online, hvor hver en ordre, der bliver lagt, fortæller mig, at vi gør noget rigtigt, fortæller Trine, der selv opfordrer kunderne til at turde prøve nye ting og skille sig lidt ud.