I et samarbejde med sin ægtefælle får Charlotte Villadsen, Nibe, nu lejligheden for at udleve en drøm og en lyst, som længe har presset sig på.

 Muligheden for egen forretning med smykker, ure, gaver m.v.

 Muligheden ligger i, at ægtefællen Alex Villadsen med sin murer- og entreprenør virksomhed Nibe Byg har erhvervet ejendommen Skomagergade 18, hvor den kendte Nibe-forretning »Schack« for tiden afvikler sine aktiviteter.

 – Med denne mulighed og kombinationen med at indrette en helt ny forretning som lejer i en ejendom, der først vil blive renoveret og herefter vil fremstå som en helt ny butik, har jeg fået alle muligheder for at udfolde min lyst til at drive egen forretning, fortæller Charlotte Villadsen til Nibe Avis.

 Villa C – helt ny forretning

Efter renovering, som forventes færdig et stykke hen i foråret, vil Nibe dermed fortsat have en forretning, der byder på et omfattende udvalg inden for kvalitets-

varer med smykker, ure, gaveartikler og interiør, og ud over en lysten føler jeg samtidig et stort ansvar overfor at føre denne forretningstype videre i Nibe, forklarer Charlotte Villadsen. Forretningen vil få navnet »Villa C« og rent fysisk vil der blive tale om en helt ny butikstype i væsentligt større lokaler.

 

– Med »Villa C« tager vi en helt ny dimension i brug som lokal forretningsdrivende, idet der for kunderne vil blive koblet muligheden for nogle oplevelser på det mere konkrete varekøb, og dette vil miljøet i min kommende forretning afspejle, siger hun.

Charlotte Villadsen har gennem de senste 20 år arbejdet med administration og personaleledelse i en større tandlægevirksomhed, så driften af en virksomhed ligger hende ikke fjernt – men der ligger en skøn udfordring i at skabe et nyt forretningskoncept med de nævnte vareområder i centrum, siger hun.

 Privat er Charlotte Villadsen som nævnt gift med Alex Villadsen, hun er 40 år og mor til to børn.