Fredag den 9. juni har Claudelle Nielsen, Hobrovej 89, Vokslev, 9240 Nibe 25 års jubilæum hos A/S J. Petersens Beslagfabrik.

Claudelle startede i afd. 37, hvor der bl.a. laves rendejern. Der var hun i et halvt års tid, hvorefter hun blev flyttet til pakkeriet. Claudelle lærte at betjene alle maskinerne i pakkeriet blandt andet posepakke maskinen og skindpakkeren. Hun har stor erfaring med hensyn til pakning af fabrikkens mange produkter, og hun deler gerne ud af hendes mange års erfaringer. 

For en del år siden, da den nye malerafdeling med helt nyt pulverlak anlæg blev taget i brug, flyttede Claudelle med ind i den afdeling, og har været tilknyttet den lige siden. Hun lærte også, at male på det store anlæg. Dog hjælper hun gerne i pakkeriet ved spidsbelastninger.

Claudelle kommer fra Filippinerne, og sammen med hendes mand Henrik tager de så ofte, som det er muligt på 3-4 ugers ferie til hjemlandet, og de bor naturligvis hos Claudelle’s familie.

Fritiden bruges til at passe familiens 2 hunde, og med hus og en stor have med mange buske og blomster, er der nok at se til. 

Claudelle er en pligtopfyldende, loyal og stabil medarbejder, som er afholdt af såvel ledelse som af kollegerne.