FODBOLD - Serie 2

Nibe Boldklub - KVIK Aalestrup: 2-2 (1-0)

Mål for Nibe: Jonas Koldkjær og Nicklas Schunck
Gult kort: Asbjørn Corfitz

Tilskuertal : 100

Kvik/Aalestrup gæstede Nibe Stadion Kr. Himmelfartsdag i serie 2-mødet med Nibe Boldklubs bedste mandskab. Nibe kunne til dagens kamp præsentere 2 nye ansigter, Lars Østergaard og Bjarne Gundersen. Ikke som spillere, men derimod som de 2 nye ansigter bag grillen, til at servicere det stadig voksende tilskuerfremmøde. Så ikke blot var det en dejlig varm dag, samtidigt duftede det på hele stadion af nygrillede pølser.

Nibe kunne til dagen præsentere vel nok historiens yngste bænk på 1.holdet. Simon Valentin (17), Gustav Knudsen (17) og Sebastian Julin (19).

Kvik/Aalestrup startede meget usikkert, især i deres bageste kæde, godt hjulpet på vej af Nibes forreste spillere. Gæsterne fik ingen ro til at etablere sig, hvor Nibe sørgede for at holde bolden oppe på modstanderes banehalvdel. 10 minutter var der gået før nettet blafrede bag gæsternes keeper. Den brandvarme Niclas Schunck scorede til 1-0.

Nibe fortsatte det enorme pres og flotte spil, men det blev ikke til yderligere scoringer. I slutningen af 1. halvleg blev den spillende Nibetræner, Henrik Bruun, ramt  over næsen af en modstander, og måtte desværre forlade banen i stor smerte og blodet fossende ud af næsen.

Stillingen holdte halvlegen ud.

Der var blot spillet 5 minutter da Kvik/Aalestrup’s farligste (eneste) spiller Jonas Caffey, scorede til 1-1. Efter et par smarte driblinger, blev bolden sendt ind i panden af angriberen, som stod helt fri og sikkert kunne score til 1-1.

Jonas Koldkjær scorede til 2-1 på et målmandsdrop af højeste karakter. En høj bold blev sendt mod bagerste stolpe og målmanden hoppede op og greb bolden, fuldstændig alene, men af uforklarige grunde tabte han bolden i målet. Asbjørn Corfitz fik et gult kort for at filme sig til et frispark, inden Kvik/Aalestrup udlignede i overtiden til kampens resultat 2-2.

 

Nibe topper fortsat serie 2 med 20 points, fulgt af B52 Aalborg og Farsø/Ullits, begge med 19 points. Nibes næste kamp står torsdag aften, hvor holdet på udebane møder Farsø/Ullits - og næste hjemmekamp er 2. pinsedag, mandag, hvor holdet møder Gundersted IF.