FODBOLD: Serie 2

Farsø/Ullits – Nibe 2-0 (0-0)

Gule kort : Henrik Bruun

Nibe havde til fredagens kamp atter de 2 rutinerede spillere, Mick Andersen og Nicolai Nielsen til rådighed ifht tirsdagens pokalkamp mod Skalborg. Nicolai startede på venstre back, mens Mick startede på bænken.

Det var et vindblæst stadion, der lagde rammerne til topopgøret. Nibe startede med overtaget. Vandt nærkampene, vandt andenboldene samt tilspillede sig chancerne. Hjemmeholdet var sjældne gæster i målmand Lars Loft’s felt, og det, der var, det tog den stærke keeper sig af.

Tættest på at score var Andreas Schunck og Jonas Koldkjær, men begge måtte se deres forsøg ryge tæt ved siden af den ene opstander.

I anden halvleg valgte Nibe – så at sige – at blive inde i omklædningsrummet, for det så ud som at de slet ikke var til stede, hverken psykisk eller fysisk. Alt det, som Nibe havde i 1.halvleg, havde Farsø/Ullits genvundet i 2. halvleg.

Farsø/Ullits kom foran 1-0 på et langskudsmål, godt hjulpet på vej af vinden.

Nibe pressede mere og mere på, men dette gav Farsø/Ullits et par kontraløb. Med 10 min igen lukkede hjemmeholdet kampen, netop på en kontra til kampens resultat 2-0

Nibe ligger nu nummer 2, hvor netop Farsø/Ullits har æren af at ligge nummer 1. Og med 3 kampe igen, hvor alle tophold skal møde hinanden, kan der stadig ske en masse ting i den gode ende af tabellen.