FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF – Aalborg Freja: 4-1 (0-0)

Målscorer: 1-1: Anders Holt, 2-1: Christian Montoya, 3-1: Rasmus Hilligsøe, 4-1: Lars Rafn

St. Restrup IF tog lørdag i mod Aalborg Freja til sæsonens sidste kamp. Begge hold havde intet at spille om – begge holds placeringer lå fast inden opgøret. Derfor valgte St. Restrup-træner Michel Valdemar at trække lod om pladserne på banen, for at give opgøret lidt kulør. Eneste plads, som var valgt på forhånd var at målmand Nicolaj Konnerup skulle vogte målet.

Første halvleg af opgøret var der ikke det store at berette om. Begge hold spillede jævn uden de store målchancer. Derfor var stillingen også 0-0 ved halvleg.

Anden halvleg var ikke ret gammel, da Aalborg Freja bragte sig på 0-1. Unge Anders Holt fik dog kort tid efter bragt balance i opgøret, da han flot scorede til 1-1. Christian Montoya scorede senere på et straffespark. Her efter var der ikke den store optimisme at spore hos Aalborg Freja-holdet. Rasmus Hilligsøe gjorde det til 3-1 før alderspræsidenten, Lars Rafn, scorede kampens sidste mål til slutresultatet; 4-1.

Med sejren konsoliderede St. Restrup IF sin 4. plads i serie 3-puljen. Det betyder, at holdet også er at finde i efterårs-sæsonens serie 3.