Det forlød på et vælgermøde for nylig, at vi skal være glade for, at nogen her i samfundet vil stille op for at  deltage i arbejdet for et endnu bedre samfund.

Det er vel dét, et stykke politisk arbejde går ud på, vel at mærke ud fra personlige motiver, der som oftest udmøntes gennem tilknytningen til et politisk parti.

Nibe Avis vil med udgivelsen af tre lokalpolitisk betingede valg-aviser under temaet »STEM LOKALT« gøre sit til, at vort område kan blive så stærkt repræsnteret som muligt.

En række lokale kandidater er opstillet til byråds- og regionsråds valget tirsdag den 16. november; af disse har tre valgt at deltage i synliggørelsen af dels valget og dels af hvert deres eget kandidatur til de besluttende råd i Aalborg Kommune og i Region Nordjylland.

Der er flere muligheder for at afgive stemme, i forbindelse med valgene.

Tirsdag i denne uge er der åbnet for afstemning pr. brev. Dette kan ske en række steder i kommunen, overvejende på bibliotekerne, herunder Nibe Bibliotek.

Sidste dag, der kan stemmes pr. brev, er 12. november.

Der er ligeledes mulighed for afstemning i eget hjem. Hertil skal der ansøges omn tilladelse. Nærmere orientering findes bl.a. i sidste uges udgave af Nibe Avis, ligesom disse oplysninger vil blive bragt igen senere.

Ellers sker afstemning på den kendte måde, at man møder op på et afstemningssted og fysisk afgiver sin stemme på en stemmeseddel.

I lokalområdet omkring Nibe er der afstemningssteder i Farstrup, Nibe og Frejlev.