Nibe HK's bedste damehold vandt over Aars HK og holder fast i toppen af 3. division.

HÅNDBOLD, 3. division, damer

Aars HK - Nibe HK:25-27 (12-13)

Lørdag eftermiddag drog Nibe HK's 3. div. damer til Aars for at spille topopgør. Kampen blev ligeså tæt som forventet, hvor den største føring kampen igennem kun var på 2 mål. Oplægget til kampen var at undgå at Aars fik gang i deres contra, så ingen dårlige afslutninger og dumme boldtab mm, taktikken lykkedes og Nibe var et lille skridt foran Aars gennem hele kampen. I første halvleg havde gæsterne stor succes med at køre hurtig midte og få nemme mål som både Serine Nord og Marie Dalum udnyttede flot, men Nibe får ikke slået hullet til dem da man bliver lidt for flade i vores 6-0 opdækning, så deres skytter får for gode betingelser. Nibe går til pause foran 13-12.

Nibes træner Mogens Roed fortæller her om andet halvleg:
– I pausen får vi justeret vores 6-0 forsvar så vi får lavet de forskydninger i midten, og vores backs tager mere højde som giver Lærke i målet bedre betingelser, vi har stadig god succes i contra fasen hvor Marie Dalum scorer nogle gode mål. vi fører med 1-2 mål gennem hele 2 halvleg og i slutfasen får Anne Sofie Jensen gang i skuddene, og laver nogle gode mål, Nibe vinder kampen 27-25 på en fantastisk holdindsats, hvor alle endnu engang byder ind, og en kamp hvor vores modstander igen tager Julie Jensen væk har vi en bredde på holdet som løser 5 mod 5 spillet rigtig fint.

Sidste kamp inden jul er på torsdag den 7/12 kl 18,45 i Nibe Idræts- & KulturCenter mod Aalborg Studenterne. – Jeg håhåber der er mange der vil komme i hallen og se pigerne , så vi kan få endnu en sejr og gå på juleferie med masser af selvtillid, og se frem mod en spændene 2 halvdel efter jul, slutter Nibes træner.