Det er ikke hverdagskost at der bliver udnævnt æresmedlemmer i St. Restrup Idrætsforening. Man skal således tilbage til 2010 for at finde den seneste, og før det er vi tilbage i det forrige årtusinde.

Derfor var det også en glad hovedformand, som på sidste uges generalforsamling kunne bede Torben Nielsen om at rejse sig på generalforsamlingen og modtage den flotte hæder, at blive æresmedlem i St. Restrup IF. Kriterier og baggrund for en udnævnelse er bl.a.: »En person, som har ydet en længerevarende og særlig indsats, samt på værdig vis repræsenteret idrætsforeningen«.

Dette er kriterier, som i allerhøjeste grad passer på Torben Nielsen, der utrætteligt, udviklingsorienteret og med stort klubhjerte har engageret sig i og drevet klubbladet; RIF-NYT gennem en generation. Torben Nielsen har ligeledes gennem mange, mange år været en del af St. Restrup Idrætsforenings hovedbestyrelse med en kyndig sekretær-kasket på, hvor hans positive væsen har været en gevinst for idrætsforeningen både i mod- og medgang. Et stort og velfortjent tillykke lød der til Torben Nielsen fra alle generalforsamlingens deltagere.