Den traditionsrige fodboldskole »FC Beton Soccer Camp« har taget hul på en oplevelsesrig fodboldskoleuge - for 10. år i træk!

En fodboldskole, som igen i år har stor tilslutning, hvor 162 piger og drenge har tilmeldt sig. Arrangementet høster ligeledes en god sponsortilslutning. Det gælder både fra lokale virksomheder samt større Nordjyske virksomheder, der støtter økonomisk op om arrangementet.

Mandag morgen mødte 162 forventningsfulde drenge og piger mandag morgen op til første dag på »fodboldskole-bænken«. Vejrguderne var med deltagerne, da skyerne over Frejlev stadion ikke gav nævneværdig regn i en tid, hvor græsset tørster efter de klare dråber. Derfor var det også en flok ivrige fodboldspillere, som ikke kunne vente med at komme i gang på boldbanerne, efter fodboldskoleleders Michael Kristensens velkomst til både spillere, trænere og de frivillige hjælpere.  

Inden den første træning fik hver spiller udleveret en pose, hvori der var træningstøj og en bold. Hver træner og leder fik også udleveret tøj. Således skulle både fodboldskole-elev og lærer være klædt på til næsten alt salgs vejr og vind. 

Ud over de sportslige værdier er sund kost og sammenhold også i højsæde under fodboldskolen. 

Der er forplejning til hver enkelt spiller, som er sammensat således de får energibehovet opfyldt - på den sunde måde - til en dag på fodboldskole-bænken. Det er fodboldskolens frivillige, der passer kantinen, og sørger for at spillerne spiser til tiden. Det er et stort koordinationsarbejde, som skal gennemføres, når så mange spillere skal bespises hver dag. 

Onsdagen (i dag red.) på fodboldskolen er en yderst spændende dag. Her venter et grillarrangement og efterfølgende er der »Amerikansk lotteri« med mange præmier doneret af mange erhvervsdrivende.

De mange fodboldskole elever på vej til træningsbanerne i Frejlev.