Juledagene har budt på et af de største badmintonstævner i Danmark. 

St. Restrup IF’s badminton afdeling har igen afviklet et stort julestævne, fordelt over 3 dage. Der har været så mange tilmeldinger, at klubben har måtte leje sig ind i Svenstrup Skolehal, for at være sikker på at få afviklet kampene i ordentlig tid.

Julestævnet i Frejlev har eksisteret siden 1996 og i de senere år har der været spillere med fra flere lande, i år fra bl.a. Norge og Irland. 

Stævnet startede fredag den 27. december kl. 9, hvor alle spillere blev budt velkommen. I de to haller i Frejlev var der 12 baner, som hele dagen var i brug. Her skulle kampene for U9 og U13 afvikles. Og i Svenstrup skolehal blev U11 kampene afviklet. Enkelte spillere havde lidt problemer med at skulle være i begge haller på cirka samme tid, da spillerne spillede U11 i fx double og U13 i mix-double, men det klarede dommerbordet i Svenstrup og Frejlev uden problemer.  

Lørdag den 28. december skulle U15MA og U17/19A spille, hvor der var dommere på til alle M semi-finaler og finaler. Det blev en lang dag, på trods af få deltagere, der alle ville deltage i single, double og mix-double. Programmet trak ud, blandt andet på grund af mange spændende og velspillede 3. sets kampe. 

Søndag den 29. december var det U15 og U17 rækkernes tur til at spille. 

Masser af pokaler
Der var pokaler til alle spillende rækker. I nogle af rækkerne er der en del spillere og derfor har der været pokaler til 1. pladsen, 2. pladsen og 3. pladsen. Andre rækker er med mindre antal deltagere, at der kun har været pokal til en 1. og 2. plads, forklarer Malene Frisk Nysom fra St. Restrup IF’s badminton.

Frederik
Viktor-og-Niklas
Maya
Liva-2

Også lidt til arrangør klubben
Trods et stort antal deltagere, blev der også placeringer til St. Restrup IF’s egne spillere, og konkurrencen var hård:
Frederik Schjelderup opnåede en førsteplads i HS U13A.
Viktor Jessen og Niklas Hald opnåede en 2. plads i HD i U13C.
Maya Woo opnåede en 2. plads i DS U15A.
Liva Aarup opnåede en 2. plads i DS U15B.

Kasserer i St. Restrup IF’s badmintonafdeling Malene Frisk Nysom siger i en kommentar til stævnet:
– Julestævnet har igen i år været en succes med en masse glade spillere og forældre. Vores kantine har været godt besøgt og der er slået rekordomsætning de to af tre dage. 

– Det viser, at vi kan ramme spillernes efterspørgsel af mad og drikke. Alle frivillige hjælpere har ydet deres bedste, og uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Julestævnet udgør derfor – ud over det sportslige – også en væsentlig del af den økonomi, som badmintonafdelingen drives efter resten af året, slutter Malene Frisk Nysom.

pokaler
Ireland
ireland1
halfoto
nibe-festival
yonex1
yonex