Mads Sølver Pedersen benyttede generalforsamlingen i den lokale vælgerforening til at bebude sit stop i lokalpolitik.

Den lokale Venstre vælgerforening for Nørholm, Sønderholm og Frejlev nåede lige akkurat at få holdt sin årlige generalforsamling, inden  Danmark lukkede ned for corona-krisens virkninger.

I sin årsberetning måtte lokalformand Mads Sølver Pedersen erkende, at det forløbne år havde været præget af dels en diskussion om, hvornår folketingsvalget ville komme. Dernæst et EU parlaments valg, hvor Venstre vandt tre mandater og et ekstra kommer til efter briternes »Brexit«.

Folketingsvalget 5. juni blev enden på Venstre regeringen.

Venstre fik et kanonvalg og gik 9 mandater frem, og blev igen det største borgerlige parti. Lokalt fik man tre valgt Preben Bang Henriksen, Anne Honoré Østergaard og Marie Bjerre. Kredsens egen kandidat Thomas Thomsen havde et katastrofevalg, og Mads Sølver Pedersen betegnede optakten til valget som »noget værre rod i Vest kredsen«.

Efterfølgende kom så den sommer/efterår som Venstre godt kunne have været foruden. Lars Løkke sluttede sin tid som partiformand efter et meget uskønt forløb, der så betød, at der blev valgt en ny og talentfuld formand.

I Aalborg byråd har vi en rigtigt dygtig byrådsgruppe som kæmper med at byde borgmesteren op til kamp i et meget snævert mediebillede. Senest er vi blevet sat tilbage af Mads Duedahls beslutning om at skifte spor, til kampen om regionsborgmester titlen. Vi har en dygtig og kvalificeret erstatning i Jan Thaysen og han skal have alt støtte og hjælp med at udfordre Socialdemokratiets absolutte flertal i byrådet ved valget i 2021.

I vores forening har vi også en stor udfordring da jeg jo har meddelt bestyrelsen at jeg ikke længere er kandidat til den politiske scene efter valget i 2021. Det har været en svær beslutning at tage i en tid hvor vores parti har brug for hver en stemme der kan trækkes sammen. Endvidere skal der findes en ny folketingskandidat til valgkredsen Aalborg Vest, da Thomas Thomsen har meddelt, at han ikke kan afse tidm til sit kandidatur i fremtiden.

Omkring samarbejde i området, har lokalforeningen her budt ind til et samarbejde med Venstre foreningen i Svenstrup-Godthåb

Til bestyrelsen genvalgtes formanden Mads Sølver Pedersen samt bestyrelsesmedlemmerne Jan Højer Pedersen, Henrik Staun, John Lind Nielsen, Torben Sallov,  med Lars Engemann som suppleant. Bestyrelsen består endvidere af Morten Zimmer og Miggo Bandholst.

Mødet sluttede med et politisk indlæg af den nye politiske leder Jan Nymark Thaysen.