Torsdag i sidste uge blev et glædeligt gensyn med en masse glade spillere, trænere, frivillige og bestyrelsen i fodboldafdelingen i St. Restrup IF. Foran redskabsskuret på Frejlev Stadion blev spillere og trænere mødt med balloner og Dannebrogsflag for at markere, at dagen var en festdag i RIF Fodbold.

– Det var dejligt at få summen af liv på banerne i Frejlev igen. Vi har løbende holdt videomøder i ledergruppen i nedlukningsperioden. Ledergruppen og bestyrelsen har gjort et stort stykke arbejde for at kunne efterkomme retningslinjerne fra myndighederne og DBU, fortæller formand Johanne Bugge.

16 personer har i den seneste uge gjort klar med tilpassede baneplaner, opkridtning og indkøb af rengøringsmidler og sprit.

I de kommende dage vil endnu flere fodboldglade RIF-spillere vende tilbage til grønsværen, hvor de kan få grønne knæ og luftet de fodboldtricks, som de har givet den gas med derhjemme i haverne under COVID-19. 

– Vi er utroligt glade og taknemmelige for den loyale opbakning, vi har oplevet blandt vores medlemmer i disse svære tider, og vi skal ikke lægge skjul på, at vi under nedlukningen har krydset fingre for, at vores medlemmer blev ved med at have RIF i hjertet. Det har de vist, de til fulde har, da det kun er få procent, der endnu ikke har betalt deres kontingent for forårssæsonen. Det betyder alverden for RIF, og det siger vi stor tak for, udtaler Johanne Bugge.

RIF’s fodboldskole med navnet FB Beton Soccer Camp afholdes som planlagt i starten af august, men ud fra gældende retningslinjer. Der er tilmeldt 160 børn til fodboldskolen, hvilket er samme antal som sidste år.