FODBOLD – herrer, Serie 2: Træningskamp

St. Restrup IF (serie 2) - Hals (serie 2): 4-1 (2-0)

Målscorere for RIF: 1-0: Haris Dzanovic, 2-0: Anders Holt, 3-0: Andreas Horskær, 4-1: Nicolai Olsen

St. Restrup IF tog torsdag hul på den kommende sæson med en træningskamp mod Hals. Hals frister, ligesom St. Restrup IF, en tilværelse i serie 2-rækken. Så der var, på papiret, lagt op til et jævnbyrdigt opgør, men sådan gik det ikke helt. Til det var hjemmeholdet klart bedre på dagen.

St. Restrup IF satte sig på opgøret fra første dommerfløjt. Det var tydeligt, at hjemmeholdets rødblusede spillere var opsatte på at levere en god indsats efter ”sommerferien”. Med disse takter var det ganske naturligt, at Haris Dzanovic havde sidste fod på bolden, efter et flot op-spil med Anders Holt som det kreative isæt, hvorfor han flot kunne score til 1-0. Samme An-ders Holt var atter i centrum, da han bragte St. Restrup IF på 2-0 halvvejs i første halvleg. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var atter med St. Restrup IF i kontrol. Efter 60 spilminutter modtog Andreas Horskær bolden uden for målfeltet, og med et køligt spark udplacerede han Hals-målmanden til 3-0.  Efter 75 minutters spil fik Hals pyntet på resultatet, da St. Restrup IF la-vede en opspilsfejl, hvilket Hals udnyttede dygtigt og scorede til 3-1. Mod kampens slutning blev Andreas Horskær nedlagt i Hals’ målfelt, hvorfor dommeren dømte et korrekt straffe-spark til hjemmeholdet. Dette blev omsat på finurligvis, da Andreas Horskær i stedet for at afslutte mod målet afleverede bolden fremad til en fremadstormende Nicolai Olsen, som sik-kert scorede til 4-1 fra den meget korte afstand til målet.  En straffesparksvariant, der tog fu-sen på Hals-spillerne. 4-1 blev også kampens resultat efter et opgør som hjemmeholdet havde stor ære af.