FODBOLD - Serie 2, herrer

Birkelse - RIF: 1-5 (0-1)

Mål for RIF: 0-1: Andreas Horskjær, 1-2: Nicolai Olsen, 1-3: Patrick Lindberg, 1-4: Andreas Horskjær og 1-5: Christian Montoya.

Christian Montoya: 100 mål for St. Restrup IF.

St. Restrup IF gæstede søndag eftermiddag græsset i Birkelse – det blot tre dage efter, at de leverede en flot indsats i pokalturneringen ”Sydbank Pokalen” mod 3F Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF, hvor de tabte 0-5.

Det var tydeligvis et St. Restrup-hold, der havde Silkeborg-kampen i benene, hvilket kampens start bar præg af. Efter 15 minutters spil kom St. Restrup IF foran, da fødselar Andreas Horskjær scorede et mål lige efter ”fodboldens ABC”, da han fuldente et flot gennemspillet angreb med en 0-1 scoring til følge. Denne stilling holdt til pausen.

St. Restrup IF vandt med 1-5 på udebane over Birkelse. I billedet St. Restrup IF’s Jakob Kristensen i en tæt duel markeret af tre Birkelse-spillere.

Anden halvleg var forsat lidt ”mat”, men dette ville Birkelse anderledes, da de efter 53 minutters spil udlignede til 1-1. St. Restrup IF svarede øjeblikkeligt igen, på Birkelses udlignende scoring, da Nicolai Olsen i det efterfølgende angrib scorede til. 1-2. Kort tid efter satte St. Restrup IF de afgørende scoringer ind. Først var det Patrick Lindberg, der gjorde det til 1-3. Øjeblikket efter scorede Andreas Horskjær sit andet mål i kampen til 1-4. Med et kvarter igen af opgøret kunne Christian Montoya markere en stor milepæl i sin St. Restrup-karriere, da han scorede holdets 1-5 mål, hvilket var hans scoring nr. 100 i førsteholdstrøjen hos St. Restrup IF. En bedrift han kun har brugt 139 førsteholdskampe til. Imponerende. Måltavlen viste forsat 1-5 i St. Restrup IF’s favør, da kampens dommer blæste i fløjten for sidste gang i opgøret.