FODBOLD – SERIE 2

St. Restrup IF – Aalborg Chang: 1-1 (0-1)

Målscorer: 1-1: Selvmål

Torsdag aften skulle St. Restrup IF spille topkamp mod Aalborg Chang - blot 48 timer efter de hentede en 1-3 sejr i Gudumholm. Til kampen måtte St. Restrup IF undvære en af holdets nøglespillere; Jens Holt, der blev skadet i opgøret mod Gudumholm

Aalborg Chang åbnede opgøret ganske defensivt orienteret.  Det var tydeligt, at de havde stor respekt for hjemmeholdets kollektiv. Efter 11 minutters spil bragte Aalborg Chang sig i front med 0-1, da de scorede direkte på hjørnespark. Efter scoringen forsøgte St. Restrup IF spillerne at finde åbningen, som kunne bibringe den udlignende scoring. Den scoring måtte lade vente på sig, og derfor var stillingen også 0-0 ved pausen.

St. Restrup IF og Aalborg Chang spillede 1-1 i Frejlev. I billedet er det St.  Restrup IF’s Nichlas Søe Worch med bolden i egen defensiv.

St. Restrup IF startede anden halvleg godt, og havde et par gode scoringsmuligheder, men i disse situationer var stolpen begge gange i vejen – stolpe ud. Mod kampens slutning pressende St. Restrup IF yderligere på for en vital udlignende scoring, og efter 85 minutters spil faldt den, da Aalborg Chang lavede et selvmål. I kampens sidste minutter fik Aalborg Chang vist en spiller ud med et gult kort. Overtalssituationen fik hjemmeholdet ikke alverden ud af, og derfor var det også ganske fortjent at opgøret endte med en pointdeling; 1-1. Et resultat som øger spændingen i toppen af serie 2-tabellen, hvor St. Restrup IF forsat er en afgørende faktor – de kan selv kan afgøre deres muligheder for en eventuel oprykning.

St. Restrup IF og Aalborg Chang delte pointene i mellem sig, da spillede 1-1 i Frejlev. I billedet er det St. Restrup IF’s Andreas Horskjær i en tæt duel omgivet af flere Aalborg Chang spillere.