FODBOLD - Serie 1

St. Restrup IF – LKB Gistrup: 1-0 (1-0)

Målscorer: 1-0: Mike Nørgaard

Tirsdag aften tog St. Restrup IF i mod gæsterne fra LKB Gistrup. St. Restrup-træner Michel Valdemar måtte til opgøret se bort fra anfører Malthe Kristensen og Jens Holt. Det gav bl.a. plads til unge William Elkjær, som fik en nøglerolle i kampen.

St. Restrup IF startede kampen i teten. Det var tydeligt at holdet befandt sig godt på banen, og de indbyrdes aftaler og relationer kom positivt til udtryk. Efter 15 minutters spil fandt William Elkjær, med en god aflevering, Mike Nørgaard, som med et godt langskud udplacerede LKB Gistrups målmand. Efter scoringen pressede hjemmeholdet på for en yderligere scoring, men de måtte se deres pres afværget. 1-0 var stillingen ved sidebyttet.

Anden halvleg var meget lig kampens første. Det var St. Restrup IF, der kontrollerede kampen, og LKB Gistrup-holdet søgte efter den gyldne mulighed. Omvendt formåede St. Restrup IF ikke at få scoret på deres chancer, hvilket betød, at spændingen var intakt i opgøret lige til sidste dommerfløjt. Da ingen af holdene fik scoret, så var det et jublende hjemmehold, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene; 1-0.