FODBOLD – SERIE 1

Dronningborg - St. Restrup IF: 1-0 (0-0)

St. Restrup IF gæstede lørdag Dronningborg til en spændende kamp. Situationen var nemlig for St.  Restrup IF’s vedkommende, at en sejr ville lune betragteligt i relation til at undgå den direkte nedrykningsplads i puljen.

Begge hold startede kampen jævnt. Det var det chanceopbyggende spil, som kendetegnede begge mandskaber – dog også med en defensiv organisering i fokus. Det betød, at første halvleg var chancefattig trods flot og temporigt fodboldspil på denne solbeskinnede lørdag. Efter en halv times spil fik St. Restrup IF skilt Dronningborgs forsvarskæde af, hvor trioen Mike Kristensen, Jens Holt og sidstnævnte Andreas Horskjær sendte bolden i mål. Dog hævede kampens linjedommer flaget, og dommeren dømte på hans foranledning offside. Umiddelbart en fejldom! 0-0 var resultatet ved pausen.

Dronningborg formåede at bruge pausen bedst, da de få minutter inde i kampens anden halvleg bragte sig på 1-0. Ganske ærgerligt for gæsterne. Efter scoringen pressede St. Restrup IF på for en udlignende scoring, men manglede den afgørende skarphed, selv om mulighederne var til stede. Dronningborg-holdet holdt stand, og kunne efter 90 minutters spil trække sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 1-0.

Kampens resultat betyder at St. Restrup IF, med to spillerunder igen, skal ud og spille for at undgå den direkte nedrykning i en »duel« mod Gundersted. Netop Gundersted venter i den kommende weekends spillerunde.