St. Restrup IF’s fodboldafdeling havde i den forgange uge indbudt deres trænere, frivillige, spillere mv. inden for til en fælles afslutning på fodboldåret; ”RIF Soccer Awards”. 90 personer deltog i en aften, hvor Frejlevhallen var pyntet op til den store fodboldfest. Her satte St. Restrup IF’s fodboldbestyrelse spot på frivilligheden i klubben ved at fejre dem, hinanden og fællesskabet i klubben. Aftenen bar, traditionelvis, også præg af flere taler og pokaloverrækkelser.

Prisoverrækkelser
Ingen afslutningsfest på fodboldsåret uden de traditionsrige prisoverrækkelser, hvor der både var gaver, pokaler og minderige ord med på vejen til de mange prismodtagere:

Dame Senior:
Årets spiller - Louise Boel
Årets kammerat - Camilla Pedersen
Årets fighter - Luna Hierzmann

Herrer Senior - 1. holdet:
Årets topscorer - Andreas Horskjær
Årets talent -William Elkjær
Årets fighter -Nichlas Søe
Årets spiller- Andreas Horskjær

Herrer Senior 2. holdet
Årets topscorer - Kristian Stubberup
Årets fighter - Jesper Alexander Bolt Jensen
Årets spiller - Kasper Kowalski

Herrer Senior 3. holdet:
Årets topscorer - Jacob Christensen
Årets fighter - Johan Skytte Smorawski
Årets spiller - Jacob Christensen

»Årets spille« og ”Årets topscorer” gik til en og samme person, ved prisoverrækkelsen ved RIF Soccer Awards 2021 – Andreas Horskjær (t.h.), der fik ord og gaver med på vejen af træner Michel Valdemar..

Årets frivillige idrætsleder
Årets frivillige idrætsleder i St. Restrup IF’s fodboldafdeling blev også kåret ved ”RIF Soccer Awards”. Her gik hæderen til Mads Rosborg Andreasen for hans store engagement i klubben, hvor han både er en del af holdet omkring boldbanerne, kunstgræsudvalget når der skal ydes en ekstra hånd ved arrangementer, ja, Mads går ikke af vejen for at give en ekstra hånd i klubben.