St. Restrup IF sikrede sig lørdag oprykning til fodboldens serie 1 med en 1-0 sejr over Nibe på eget græs.

Der var store forventninger til lørdagens kamp i fodboldens serie 2 mellem St. Restrup IF (RIF) og Nibe Boldklub. I begge tilfælde klubbernes bedste hold, hvor RIF på forhånd havde tre points forspring, men Nibe kunne med en sejr »overhale« hjemmeholdet, idet kampen i Nibe tidligere på sæsonen sluttede uafgjort.

St. Restrup IF lagde hårdt ud og gav Nibe et uventet pres fra kampens start. Det første til nogle få muligheder, der kunne have udviklet sig til chancer, men efter et kvarters spil faldt der mere ro over kampen og Nibe fik på samme måde et par muligheder, der dog ikke blev omsat til egentlige chancer.

Første halvleg udviklede sig så til en kamp om midtbanen; hele tiden med hjemmeholdet en smule mere på bolden, men halvlegen sluttede uden mål, til en smule skuffelse for de ca. 200 tilskuere, hvoraf anslået en tredjedel var tilrejsende fra Nibe.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, men mange dueller på midtbanen og enkelte afstikkere mod modstandernes mål. Et lille kvarter inde i anden halvleg fik hjemmeholdet så muligheden for at skyde direkte på mit, og fra kanten af feltet bragede bolden direkte mod Nibes mål, uden chance for Nibes målmand.

Hjemmeholdets spillere jubler efter scoringen til 1-0, der skulle vise sig at blive kampens eneste.

Nibe var nu sat under et ekstra pres, men formåede kun glimtvis at vise formatet til at slå igen, selv om flere hjørnespark gav mulighed for det.

Nibe måtte mod slutningen af kampen sande, at løbet nok var kørt, og holdet må nu se frem til en ekstra chance for oprykning via play-off kampe mod andre hold blandt serie 2's andenpladser.

St. Restrup spillerne satte modsat Nibes spillere gang i en fest, hvor sangen »We are the Champions« gjaldede ud over Frejlev Stadion, der blev affyret konfettirør og champagnepropperne sprang, ligesom træner Michel Valdemar blev kastet i en fire-foldig guldstol.

Referatet opdateres.

Et nærgående forsøg i 2. halvleg fra en RIF-spiller, der ikke førte til scoring.