FODBOLD – SERIE 1

St. Restrup IF – KVIK Aalestrup: 2-0 (1-0)

Efter fire runder med lutter nederlag og ingen målscoringer – dog var spillet på banen end tabellens nøgne tal afslørede det – var det et hjemmehold, der tog i mod gæsterne fra KVIK Aalestrup.

St. Restrup-holdet startede kampen med vinden let i ryggen. Det var et hjemmehold, der fra første dommerfløjt, var klar på opgaven, og de indbyrdes aftaler. Det viste sig som en god indstilling, da hjemmeholdet havde overtaget i opgøret fra start. KVIK Aalestrup tilpassede sig opgøret ved at lure på omstillingsspillet. Den løsning bibragte dem en stor scoringsmulighed efter 20 minutters spil, men hjemmeholdets målmand Jens Holt hev en flot redning ud af ærmet. Mod første halvlegs afslutning blev St. Restrup IF tildelt straffespark, efter et skub efter et hjørnespark. Nichlas Søe Worch sparkede sikkert bolden i mål fra 11-meter-pletten til 1-0. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var en hårdt spillet affære – mest af alt fordi kampens dommer ikke fandt den rette linje, og dette gav en række frustrationer hos både spillere og trænere. Trods det hårde spil på banen var det ikke to hold, som kunne spille sig frem de store målchancer. Efter en times spil faldt det første gule kort af fem i kampen. Først var det til en KVIK Aalestrup spiller på banen og siden til en uden for banen. Dette gav hjemmeholdet 10 minutter i overtal. Men denne periode gav ingen mål for nogle af de to hold. Mod kampens slutning blev kampens enlige målscorer Nichlas Søe Worch vist det gule kort af kampens dommer. Én mand i undertal formåede St. Restrup IF at score på ny – et mål efter fodboldens ABC, hvor Anders Holt flot satte tempo over kanten, og med et præcist fladt indlæg i målfeltet kunne en fremadstormende Nicolai Olsen sætte en fod på bolden, og sende bolden i mål til 2-0. Dette blev også kampens resultat. Med kampens resultat fik St. Restrup IF sæsonens første sejr og første tre points på kontoen, hvilket luner i bunden af tabellen.

St. Restrup IF spillede en god kamp, og vandt med 2-0 over KVIK Aalestrup. I billedet er det Anders Holt i en nærkampssituation.