FODBOLD – SERIE 1

St. Restrup IF – Løgstør IF: 2-1 (1-0)

Målscorer: 1-0 Patrick Lindberg

St. Restrup IF tog tirsdag aften imod et af rækkens tophold Løgstør, på et solbeskinnet Frejlev Stadion. Det var oven på en 2-0 sejr i sidste runde over KVIK/Aalestrup.

St. Restrup IF lagde godt fra land, hvor de fra kampens start var dominerende, og fik et naturligt overtag på Løgstør-holdet, som spillede afventende. Efter 20 minutters spilletid faldt kampens første scoring, da St. Restrup-anfører Malthe Kristensen fandt Patrick Lindberg, som sendte bolden i mål til 1-0. Efter scoringen var St. Restrup IF opmærksomme på ikke at give noget væk de efterfølgende minutter, og det holdte stik – faktisk resten af første halvleg, hvorfor resultatet var 1-0 ved sidebyttet.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Løgstør-holdet ”smed grus i maskineriet”, med en hurtig scoring til 1-1. Efter scoringen bølgede kampen frem og tilbage. Både hjemme- og udeholdet havde deres chancer for det afgørende 2-1 mål, men tilskuerne måtte helt hen til det 87. minut før dette faldt – til Løgstør. Det var derfor et meget tilfreds Løgstør-hold, som kunne lade jublen runge efter dommerens sidste fløjt efter de tre obligatoriske minutters forlænget spilletid.