HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK  - Randers KFUM 35 – 20 (17-13)

Mål for Nibe: Frederik Dahl Johansen 11 mål, Frederik Skak 7 mål, Mads Krogh 5 mål, Rasmus Skoda 4 mål, Andreas Brunsgaard 3 mål, Andreas Sondrup – Mads Espensen 2 mål, Anders Møller Droob 1 mål.

Lørdagens kamp mod Randers KFUM var den første af fem yderst vigtige kampe for Nibe HK’s 3 divisions herrer, inden julepausen.

Randers KFUM er i stillingen placeret i bunden af rækken, men har i sæsonens første seks kampe spillet lige op mod mange af de hold  de har tabt til.

- Så selv om tabellen siger de er et bundhold, må vi ikke undervurdere dem sagde holdleder Morten Dahl Johansen før kampen – og han fortsætter: Der er således lagt op til en yderst vigtig kamp for os, vi skal simpelthen vinde for at vise, at vi ikke hører til i den tunge ende at 3. division.

Kampen startede meget lige, der blev i begge ender kæmpet godt i forsvarsspillet, og i angrebet scoret en del gode mål af begge hold.

Vi havde før kampen talt om, at vi ville gå helt frem til Randers KFUM’s bedste skytte, hvis han fik for nemt ved at score mod os. Det gjorde vi så fra 10 minut og vandt derefter sikkert 1. halvleg med 4 mål udtaler Nibe træner Jan Frank.

Efter pausen fik Randers holdet ikke et ben til jorden; Michael »Gåsen« Pedersen trak bogstaveligt gardinet ned i målet, og Frederik Dahl Johansen jordede på det nærmeste Randers med hurtigt kontra spil.

Michael Pedersen stod i 2. halvleg med en redningsprocent på 49% og Frederik Dahl scorede i alt 11 mål i en virkelig super spillet kamp fra hans side. Og ikke nok med det, vi får også vist hvilke kvaliteter alle vores spillere har at byde ind med når vi spiler op til vores bedste niveau roser Jan Frank sine spillere.

Kampen endte med en fortjent sejr til Nibe på 35 – 20, så der er virkelig noget at arbejde videre med efter denne vigtige sejr. Derfor byder NIbe HK’s bedste herrer, allerede torsdag ind til en ny og spændende kamp i Nibe Idræts & KulturCenter, hvor Aalestrup kommer på besøg.

Rasmus Skoda og Frederik Skak – »i kampens hede«.