Eksklusiv John Mogensen koncert med Rasmus Bjerg på årets Nibe Festival

Skuespiller Rasmus Bjerg høster i disse dage masser af ros og flotte anmeldelser. Anledningen er Ole Bornedals film »Så længe jeg lever« – som skildrer John Mogensens liv, op og nedture. Rasmus Bjerg leverer i den forrygende film både formidabelt skuespil og en vokal som ligger skræmmende tæt på John Mogensen.

Nu bliver der mulighed for at opleve Rasmus Bjerg i levende live på sommerens Nibe Festival. Der er nemlig samlet et hold omkring Rasmus Bjerg, og det hold drager til sommer på en meget eksklusiv festivaltour. Én af dem er Nibe, og det bliver lørdag aften, at Blå Scene garanteret fyldes til bristepunktet.

Koncerten i Nibe, som bliver den eneste nordjyske, bliver helt sikkert en gigantisk fest. Mogensens bagkatalog er uden sidestykke og vel egentlig måske Danmarkshistoriens mest oplagte fest- og fællessangsorgie, siger festivalleder og musikbooker Peter Møller Madsen til Nibe Avis.

Nibe 2018 får bl.a. også besøg af irske The Script, amerikanske Big Boi fra legendariske Outkast og selvfølgelig også danske navne som Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy og AQUA. Det endelige program med omkring 80 koncerter offentliggøres primo april.