Efter den koldeste marts måned i mange år har Danmarks mere end 150.000 golfspillere længe spejdet efter forårstegn – og nu har Sebber Kloster Golf Klub endelig kunnet tage hul på den nye sæson. Onsdag den 4. april gik starten for årets første hold nybegyndere, og søndagen efter var der standerhejsning.
Formanden for Sebber Kloster Golfklubs begynderudvalg, Aage Pedersen, fortæller at man blandt andet har brugt den lange vinterpause til at evaluere tilrettelæggelsen af begynderundervisningen. - Selvfølgelig gælder det om at lære at slå til en golfbold og at lære de skrevne og uskrevne regler for sporten. Vi ved imidlertid også, hvor vigtigt det er, at begynderne hurtigst muligt bliver en del af fællesskabet i klubben. Vi lægger derfor stor vægt på at følge den enkelte nye spiller meget tæt, så vi hele tiden har styr på deres udvikling som golfspillere, siger Aage Pedersen.

Verdens bedste spil for alle aldersgrupper
Aage Pedersen fortæller videre, at der på søndag den 22. april afholdes et landsdækkende arrangement »Golfens Dag«, hvor alle landets golfklubber slår dørene op for alle, der kunne tænke sig at vide mere om dette »verdens bedste spil«, som han siger. Og golf er vel at mærke en sport, der kan dyrkes af alle aldersgrupper.
- I Sebber Kloster Golf Klub  bliver der denne dag lejlighed til både at svinge jern og køller under instruktion af vores professionelle træner og at gå en runde på klubbens lille bane med en erfaren spiller fra klubben. Der afsluttes med en forfriskning i klubhuset og en konkurrence om et gratis prøvemedlemskab. Alle er velkomne på dagen, men, slutter Aage Pedersen med et lille smil: - Pas på – golf kan være stærkt vanedannende!