Rokeringer i programmet og Turboweekend indlemmet i årets line-up

At få den musikalske programkabale til årets Nibe Festival til at gå op, kan være udfordrende. Vi undgår sjældent rokader, men denne gang styrker det festivalens stærke line-up yderligere. Outkast-stjernen Big Boi flytter over på onsdagens ellers massive program på Stor Scene. En onsdags line-up, som på Stor Scene i forvejen byder på irske The Script, Suspekt, Martin Jensen – Danmarks store internationale DJ, ANR Live feat. Basim, Bro & Skinz samt popkongerne fra Scarlet Pleasure.

Rokeringerne betyder til gengæld og glædeligvis, at Turboweekend giver bandets absolut sidste Nibekoncert – og nordjyske for den sags skyld - fredag d. 6. juli.

Turboweekend spiller deres allersidste nordjyske koncert i Nibe
Det har så givet os den fantastiske mulighed for at præsentere Turboweekend på deres afskedstourné.

4 albumudgivelser, en 1. plads på album hitlisten, 4 DMA’s, priser til MTV Music Awards samt tre priser til P3 Guld har bl.a. gjort, at Turboweekend har skrevet sig direkte ind i de danske historiebøger. Turboweekend er nu i gang med det sidste kapital inden de i sensommeren sætter turboen på permanent weekend.

Men inden »turboen« for alvor sættes på permanent ”weekend” aflægger den elektrorockende hitmaskine Nibe et visit med ørehængere som »Trouble Is«, »Into You« og »After Hours«.

Festivalleder Peter Møller Madsen siger afsluttende – Vi er enormt glade for, og stolte over, at vi meget overraskende kan præsentere Turboweekend på årets festival. Et tight og helt forrygende liveband, som vi når får lov til at hylde til deres allersidste nordjyske koncert.

Opdateret program på www.nibefestival.dk
Det opdaterede program kan nu ses på www.nibefestival.dk. Et program som nu blot er blevet endnu skarpere, og som altså tæller navne som The Script (IRL), Big Boi (US), Lil Xan (US), Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Suspekt, Carpark North, Aqua, Alex Vargas, Mew osv.