FODBOLD - Serie 1, herrer

Gæsterne fra Roslev blev hurtigt sat på plads i første halvleg, men gæsterne kom mere med i kampens sidste halvdel.

Nibe – Roslev 3-2 (3-1)

Målscorere for Nibe: Kenneth Lohse, Christian Lohse og Andreas Schunck 1.

Rødt kort: Mathias Johansen

Nibe skulle have point på kontoen, efter at de 2 sidste kampe begge var endt med 1 point.  Og torsdag aften var det Roslev der skulle kæmpes imod.

Nibe startede som lyn og torden. Det ene angreb efter det andet var rettet mod Roslev’s mål. Her skal det siges at Nibe’s offensiv fik vist hvor farlige de er , når de får plads og alle spillere er klar fra første fløjt. Nibes defensiv stod igen kompakt og gav ingen chancer væk de første 30 minutter.

Allerede efter 2 minutter kom Nibe foran. Andreas Schunck kom tilbaglinjen og smækkede bolden indover til Christian Lohse, som udplacerede keeperen til 1-0

Efter 15 minutter var det Niclas Schunck der kom forbi ude på venstre flanke og med et perfekt indlæg til sin lillebror, som stensikkert scorede til 2-0

Målet til 3-0 var Kenneth Lohse der pressede en håbløs bold, som man ikke rigtigt troede ville ende i målet. Bolden blev lagt tilbage til Roslev’s keeper som fumlede med den ved fødderne, Kenneth opsnappede bolden og scorede til 3-0.

Blot 2 minutter efter reducerede gæsterne til 3-1. En bold får lov til at passere i feltet, ingen tog ansvar og lige pludselig lå bolden bag Mikkel Møller i målet.

Stillingen holdt halvlegen ud.

Gæsterne kom mere og mere med i 2.halvleg. Dette på grund af markeringer, tacklinger og nærkampene blev tabt på banens midte. Nu var det lige pludselig gæsterne der var toneangivende.

Efter 60 minutter var den gal igen. Roslev fik kombineret sig igennem til en stor chance og her svigtede de ikke. 3-2 med 30 minutter igen.

Resten af kampen bød ikke på de store chancer. Den største tilfaldt Andreas Bødker, som desværre fik sendt en forkølet afslutning afsted mod målet.

Efter kampen fik Nibe et hårdt dømt rødt kort efter lidt tumult og skubberi.