FODBOLD - serie 1, herrer

Nibe-Jetsmark 3-1 (0-1)

Målscorere for Nibe: 1-1 Gustav Jensen 78´, 2-1 og 3-1 Andreas Schunck 80´ og 85´

Kampens spiller: Gustav Jensen

Nibe skulle igen i ilden, blot tre dage efter de brændtes chancers kamp i Hirtshals, hvor det desværre blev til et nederlag. De brændte chancer fra lørdag blev dog overgået med længder i tirsdagens opgør.

Taktikken inden kampen var at stå kompakt på banen, for at se hvad Jetsmark kom med. Jetsmark startede i et hurtigt tempo, men blev konstant brudt af Nibes midtbane og forsvar. Efter 15 minutter kunne Nibe mærke, de sagtens kunne begynde at true mere offensivt, og begyndte dermed på de velkendte hurtige angreb. Første store chance tilfaldt en storspillende Niclas Schunck som kom alene med målmanden. Han reddede desværre med en fodparade. 5 minutter efter var Nibe igen på spil. Et hårdt og fladt indlæg fik Andreas Schunck drejet rundt om støttebenet og tæt forbi mål. Efter 25 minutter fik Nibe hjørnespark, hvor Niclas Schunck for headet lige forbi stolpen. KS havde ligeledes et dommedagshug forbi det lange hjørne.

Efter 30 minutter gik minderne dog tre dage tilbage, til kampen mod Hirtshals, for stik mod spil og chancer hamrede en Jetsmark spiller bolden op i hjørnet fra 30 meter. Der stod fortsat Nibe på resten af halvlegen, dog uden mål. I halvlegen havde Henrik Bruun ikke meget at sige, ud over at holdet skulle score på sine chancer. Spillerne stod godt på banen og skabte chancer i massevis.

Dette fortsatte i anden halveg. Først var det KS med en dobbeltchance, hvor han først afsluttede lige på målmanden og efterfølgende skød forbi. Kort tid efter havde Andreas Schunck en afslutning fra distancen som ramte overliggeren, hvor Nibe på igen ikke fik scoret fra tæt afstand på riposten. Niclas Schunck fik ligesom i Hirtshals underkendt et mål, som godt kunne være dømt. Der skulle dog et stort talent på blot 17 år til at bryde forbandelsen foran mål. Endnu et mønsterangreb af Nibe, hvor Andreas Schunck kom ned mod baglinjen og slog bolden skråt tilbage til Gustav Jensen, som med en kølig inderside satte den i mål. Og så lugtede Nibe blod.

To minutter senere spurtede Niclas Schunck efter en umulig bold i dybden og igen vandt hans hurtighed. Han blev nedlagt af målmanden i feltet, som også fik gult kort. I samme sekvens fik endnu en Jetsmark spiller gult kort for Brok og udeholdet var dermed to mand i undertal. Andreas Schunck scorede sikkert. Fem minutter senere afgjorde Andreas Schunck kampen med en afslutning fra en spids vinkel.

En fantastisk sejr for de grønne ørne, som dermed overhalede Jetsmark. En fremragende kamp af spillerne, hvor de stod godt og kompakt på banen og samtidig sendte det ene mønsterangreb ned mod Jetsmark efter det andet, var kommentaren efter kampen fra holdleder Allan Nicolajsen.

En kamp, hvor der bliver brændt utrolige chancer, men hvor spillerne viser flot moral og bliver ved med at bevare troen på sig selv og hinanden.

Næste opgør er hjemme mod topholdet Aabybro lørdag den 15/9 kl 13.30.