Efter en noget rodet kamp kunne Nibe-spillerne rette ryggen og ligger nu nr. to i serie 1.

FODBOLD - Serie 1, herrer

Nibe - Aabybro: 2-1 (1-1)

Mål for Nibe: Andreas Bødker, Andreas Schunck (str.).

Gult kort: Emil Lassen.

Kampens spiller: Anders Lassen.

Dagens kamp var et opgør mellem de gule fra Aabybro og hjemmeholdet fra Nibe. Gæsterne lå forud for kampen med 10 point, mens hjemmeholdet lå med 9 point. Så med en sejr kunne Nibe for alvor tage et stort skridt væk fra det grimme nedrykningsspøgelse, som i ny og næ, ånder klamt i nakken på de hold som sætter for mange point til. Kendskabet til dagens modstander, var ikke det helt store, men med det spil som de unge Nibespillere til tider præsterer, er det vel få hold som kan give dem problemer, lyder det fra assistenttræner Bjarke Skau.

Nibe var til dagens kamp uden tvillingerne Kenneth og Christian Lohse, som begge er ude på ubestemt tid med skader.

Kampen startede meget rodet, gæsterne trak sig meget langt tilbage på banen og pakkede sig godt foran eget mål. Dette gav Nibe overtaget og det passede ikke de grønne vanvittigt godt. Det ene angreb efter det andet blev sendt afsted mod gæsternes mål, men det endte med at Nibespillerne rendte panden mod en mur og chancerne løb ud i sandet. Gæsterne stod således passivt og ventede, til at Nibe ville lave fejl i opspillet og straffe dem i omstillingerne.

Efter 25 minutter kom gæsterne foran 1-0. Efter lidt små-spil i deres højre side, kunne deres højre back sende et skud afsted fra kanten af feltet og på riposten kunne de let score til 0-1. Heldigvis for Nibe udlignede Andreas Bødker 1 minut efter. Gustav Sløk sendte et skud afsted mod mål, keeperen halvklarede og Andreas Bødker kunne score let og sikkert til 1-1.

Efter 60 minutter blev gæsterne reduceret til 10 mand efter, at lynhurtige Niclas Schunck blev hevet omkuld i en friløber. Andreas Schunck scorede sikkert fra pletten til kampens resultat 2-1

Nibe fik et gult kort i de døende minutter, efter at den noget tunge Emil Lassen, noget klodset, fældede en Aabybro spiller.

Efter kampen var der en lettelse i omklædningsrummet, på trods af det noget svingende spil alligevel gav 3 point.

Dog skal Anders Lassen lige roses for hans høje niveau i de sidste par kampe. En spiller som virkelig har fået sat skik på midterforsvaret efter en del udskiftninger på netop denne plads, lyder det afslutningsvis fra assistenttræneren.

Nibe spiller næste hjemmekamp næste weekend mod rækkens nummer ét – og Nibe besætter p.t. rækkens nummer to.

Andreas Schunck scorer sikkert til resultatet 2-1.