FODBOLD - Serie 1, herrer

Nibe-Aalborg Chang: 3-2 (1-1)

Målscorere for Nibe: 1-0 Niclas Schunck, 2-1 Andreas Schunck, 3-1 Niclas Schunck. Kampens spiller: Niclas Hansen

Nibe skulle lørdag op mod Aalborg Chang som holdet i sæsonens tidligere opgør havde tabt 2-1 til. Nibe havde flere afbud til kampen, der skulle byde til et comeback for Nicolai Nielsen og debut til Simon Johansen, Rico Gertsen og kampens spiller Niclas Hansen.

Hjemmeholdet startede usammenhængende i kæderne og havde generelt svært ved at få spillet til at fungere. Allerede efter 8 minutter fik Chang en kæmpe mulighed, med en friløber men skuddet gik forbi. Efter 20 minutter fik Nibe bedre fat og kort tid efter kom scoringen til 1-0. Andreas Bødker tog et hurtigt indkast og sendte Andreas Schunck ind i feltet, der hurtigt fandt brormand Niclas, som let kunne prikke bolden ind til 1-0. Efterfølgende jagtede Nibe 2-0 føringen og havde flere gode muligheder men mod slutningen var det alligevel Chang som fik udlignet alt for let, hvor Nibe så for stillestående ud. 1-1 var også resultatet ved pausen.

Alle spillere var enige om at skrue tempoet op og køre Chang over i anden halveg. Det startede på smukkeste vis efter blot 5 minutter. Et fantastisk pres af Andreas Bødker, som for anden gang i kampen havde 3. sidste fod på bolden. Han erobrede bolden midt på banen og gav Niclas Schunck en stikning ind i feltet som smukt og uselvisk lagde den på tværs til brormand Andreas som sikkert scorede til 2-1. Blot 2 minutter senere var rollerne byttet om. Gabi lagde en perfekt aflevering i dybden til Andreas Schunck som lagde den på tværs til Niclas som sikkert scorede til 3-1. Så virkede kampen afgjort og man forventede en lussing til udeholdet. Men Nibe gik en smule ned i tempo og det blev straffet. Igen for nemt for Chang at bryde igennem og lægge den på tværs til en helt fri spiller som let kunne reducere. Mod slutningen blev det en tand for spændende, da Nibe var en mand i undertal. Chang brændte da også en kæmpe chance, men Rico stod heldivis det rigtige sted og fik bolden pareret forbi.

Nibe vandt og efter kampen var der stor ros fra cheftræner Henrik Bruun. Især til spillere som Simon Johansen og Niclas Hansen som kom ind i et svært opgør og gjorde det fortrinligt.

Næste opgør er ude mod Jetsmark kommende lørdag.

Udeholdets Ahmednor Mohamed modtog et rødt kort, efter tidligere i kampen at have modtaget en advarsel.