FODBOLD - Serie 1, herrer
Nibe fik to spillere skadet under kampen.

Nibe - Østervraa: 0-1 (0-0)

Det var et smukt syn, da Nibe og Østervraa stod side om side inden kampstart og holdt ét minuts stilhed til ære for sidste års NB´er Thomas Als Bach, som sov stille ind i torsdags efter længere tids sygdom. Hjemmeholdet spillede ligeledes med sørgebind til dagens kamp.

Nibe startede ud som lyn og torden, hvor det var tydeligt hjemmeholdet ville vaske sidste weekends fadæse af sig. Det ene flotte angreb efter det andet buldrede ned mod Østervraa´s mål i de første 20 minutter, men hjemmeholdet manglede den sidste skarphed i den sidste aflevering eller afslutning. Langsomt kom udeholdet bedre med, og pludselig var kampen meget lige. Den vikarierende målmand Nicolai Nielsen reddede Nibe et par gange fra at komme bagud.

Ved halveg var stillingen 0-0, hvor Nibe desværre måtte undvære Andreas Bødker og Anders Lassen resten af kampen, da de begge udgik med skader. Førstnævntes sæson synes forbi, da han faldt til jorden med en fiber i baglåret.

Anden halveg blev en lidt rodet affære. Nibe havde bolden mest og fik i momenter leveret nogle af deres velkendte mønsterangreb. Især brødrene Schunck fandt hinanden godt, hvor Niclas var fri med målmanden to gange, men desværre manglede den sidste skarphed i de afgørende situationer. I stedet kom Østervraa foran på en omstilling, hvor Nibe's returløb kunne være bedre. Et indlæg ramte en helt fri spiller fra udeholdet som sikkert kunne bringe Østervraa foran. Resten af kampen famlede Nibe efter løsninger men kom ikke frem til yderligere.

En flok skuffede spillere, som for anden kamp i træk måtte se sig slået. Kommende lørdag kommer Hirtshals på besøg til sæsonens sidste hjemmekamp. Første interne opgør blev et yderst dramatisk opgør, hvor Nibe i den grad har revanche til gode – og spillerne som træner team'et håber på stort besøg langs sidelinjerne.