HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Aalestrup – Nibe HK: 28-25 (13-14)

Målscorere for Nibe HK: Anders Møller Droob 11 mål, Frederik Skak 4 mål, Sebastian Mortensen 3 mål, Mikkel Pedersen, Andreas Brunsgaard, Mads Krogh hver 2 mål, Christian Hedegaard 1 mål
 
Nibe HK var fredag aften på besøg i Aalestrup. – Vi vidste på forhånd at det blev en svær kamp, vi har traditionelt altid haft det svært i Aalestrup, kampene har været tætte og intense, og desværre ofte med Aalestrup som vinder udtaler holdleder Morten Dahl, og desværre skulle det vise sig at fredagens opgør blev endnu en i den trælse statistiks favør.
 
Første halvleg var tæt; Aalestrup tog føringen fra start og Nibe’s forsvar fik slet ikke fat på Aalestrups angrebs åbninger de første 10 minutter. Herefter vendte kampbilledet og Nibe fik kæmpet sig flot tilbage i kampen, hentede en 3 måls føring og kunne efter 22 minutter bringe sig foran. En stilling der holdt halvlegen ud, så Nibe kunne gå til pause med en fortjent føring på 13-14.
 
Anden halvleg blev en ren gyser, de første 15 minutter holdt Nibe føringen med 1-2 mål, men herefter mistede Nibe holdet i en periode fokus i både forsvar og angreb og pludselig var Aalestrup foran med 2 mål og der billede holdt indtil 3½ minut før tid.
 
De sidste minutter gik Nibe frem på 2 mand og havde et par gode forsvarsaktioner, der bringer Nibe på 25-24, men Aalestrups Christoffer Sørensen får hele tiden slået tilbage og i 29. minut har den unge spiller marginalerne på hans side da hans skud rammer en Nibe parade og triller ind bag en ellers velspilledende Alexander Mortensen, så stillingen med 45 sekunder igen pludselig er 2 måls føring til Aalestrup, i stedet for en føring på  1. mål.
 
I næste angreb var Nibe nødt til at forcere for at få en hurtig scoring, men missede chancen. Derefter kan Aalestrup nemt score til slutresultatet 28-25 og føre endnu en sejr i tætte opgør på deres sejrsliste.
 
Vi kæmper godt, vi laver mange gode ting, vi laver også en del fejl, og det samme gør Aalestrup, og så har de marginaler på deres side i andel halvleg og i slutfasen. Det gør at de vinder i aften udtaler træner Michael Svenstrup efter kampen.
 
Både træner, holdleder og hele holdet vil også godt takke de mange Nibe tilskuere. Der havde valgt at skippe ”Vild med Dans” til fordel for en tur til Aalestrup, for at støtte holdet. Vi er kede af at vi ikke kunne give jer en sejr med hjem til Nibe, men håber også at I alle kommer en tur i Nibe Idræts & Kultur Center på lørdag, hvor rivalerne fra Svenstrup/Godthåb kommer på besøg slutter Morten Dahl