HÅNDBOLD – Serie 1, damer

Nibe HK – Støvring IF: 26-19 (14-11)

Mål for Nibe HK: Anne Baand 6 mål, Caroline Abildgaard 5 mål, Christina Bruun 4 mål, Camilla Carlsen og Anne Sofie Jensen hver 3 mål, Frederikke Primdahl 2 mål, Sofie Klitgaard 1, Marie Dalum og Sarah Bach hver 1 mål.

Så har Nibe Håndboldklubs bedste damehold spillet den sidste kamp i efterårets halvsæson. 

Nibes træner Annette Jensen fortæller:

Kampen i dag mod Støvring var en kamp, hvor resultatet havde stor betydning for os. Hvis vi fik et point ville vi blive i serie 1 i næste sæson. Hvis vi tabte havde vi stadig en chance for at blive, men afhængig af resultaterne fra de sidste kampe i puljen der blev spillet søndag. 

Vi havde en god optakt til kampen, og på hele holdet var vi enige om at der skulle kæmpes hele kampen igennem. Vi havde særlig fokus på at vores forsvar skulle stå stærkt, og at der skulle tackles hårdt når Støvring angreb. 
Vi kom rigtig godt fra start i begge ender, og vores målmand Ea Faurholdt stod fantastisk i målet. 

Christina Bruun og Anne Baand spillede rigtig godt angrebsspil, og Anne Sofie Jensen viste stort overblik, og lagde mange målgivende afleveringer i kontraspillet. 

Vi kom godt ind efter pausen, hvor stillingen var 14-11 i Nibes favør, og hele holdet viste, at vi skulle vinde i dag. 
Ved slut-fløjt vinder vi kampen 26-19, efter en helt fantastisk holdindsats, og jeg er utrolig stolt af pigernes præstation, slutter Nibe-træneren.