HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK - Tvis: 19-29 (9-11)

Mål for Nibe HK: Sebastian Mortensen 5 mål, Anders Møller Droob, Rasmus Skoda hver 4 mål, Frederik Skak 3 mål, Andreas Brunsgaard, Mikkel B. Pedersen og Kris Kristensen hver 1 mål.

Holdleder Morten Dahl beretter her om kampen:

Vi havde set på de øvrige kampe, som Tvis havde spillet, og lagt vores taktik efter, at vi skulle tage tempoet ud af kampen. Den taktik lykkedes rigtig fint i første halvleg hvor vi fulgte med Tvis og på små marginaler kun var bagud med 2 mål  ved pausen.

I anden halvleg var taktikken egentlig den samme, men efter en skidt start på halv- legen, var vi pludselig bagud med 6 mål. Så vi måtte vi sadle om og forsøge at spille

mere på deres præmisser med hurtigt spil, for at prøve at indhente det, vi var bagud. Vi fik også hentet lidt ind, men så måtte vi bare konstatere, at Tvis var en klasse over os i den fase på 5 minutter midt i 2 halvleg. Her lukker de kampen med 5 hurtige scoringer, så vi er bagud med 8 mål, og derefter lukker de godt af i forsvaret, og især vore bagspillere havde det svært. Vi kom aldrig igen i nærheden af at hente ind, så Tvis vandt fortjent med 29-19, udtaler holdleder Morten Dahl efter kampen.

Nu venter en kamppause for Nibe HK inden næste kamp d. 6. januar, hvor Nibe skal en tur til Aalborg KFUM.

Sammen med holdkammeraterne kæmpede Mads Krogh forgæves i 2. halvleg, hvor Tvis trak fra og sikrede sig sejren med solidt forsvarsspil i kampens sidste del.