En god dag blev endnu bedre for kæresteparret Anne Svenningsen og Daniel Søndergaard, da de forleden blev ringet op af Jutlander Bank i Nibe.

Anne havde netop været til eksamen og bestået sit projekt på 7. semester på biologistudiet. Og så fik Daniel overbragt nyheden om, at han var trukket ud som den heldige vinder af et rejsegavekort på 10.000 kroner i Jutlander Banks landsdækkende ambassadør-konkurrence 2018.

Rejsegavekortet faldt på et tørt sted. Det unge par har nemlig lige købt hus, så de havde ingen planer om at bruge penge på en sommerferie i år. Det har de så fået nu!

Baggrunden for Jutlander Banks ambassadørkonkurrence, der har kørt hvert år siden 2014, er bankens konstatering af, at mund-til-mund-metoden bare er den bedste måde at blive kendt for noget godt på.

Derfor har Jutlander Bank sat mund-til-mund-metoden i system. Tilfredse kunder kan gøre sig selv til ambassadører for banken. Så får de materialer fra Jutlander Bank, som de kan give videre til andre i deres bekendtskabskreds, som måtte være interesseret i et bankskifte. Og det var lige, hvad Daniel havde gjort sidste år. Til Anne.

Samtidig deltog han i konkurrencen om at vinde et af to rejsegavekort på 10.000 kroner. Med gevinst!