Nibe Festival Invitational 2019 blev for nylig afviklet og arrangeret af Nibe Festival Fonden og Nibe Festival

Formand Thomas Larsen bød velkommen i klubhuset på Sebber Kloster Golfklub, hvorefter 70 spillere slog ud på den smukke bane.

Nibe Festival Invitational handler udover at spille golf og at hygge sig, networke og ikke mindst bidrage til at samle penge ind til et godt formål. De deltagende er festivalens samarbejdspartnere, leverandører og festivalfrivillige fra den øvre del af organisationen.

Dagen sluttede med social sammenkomst i klubhuset og efterfølgende præmieoverrækkelse ved arrangementskoordinator Michael Kaspersen.

Dagens vindere blev:
A-rækken: Lars Jensen
B-rækken: Jesper Studsgaard
Par 3 banen: Lasse Ørvad
Der var også præmier til 2, 3 og 4 pladserne samt for en lang rækker gerninger på golfanlægget. F.eks. det største fejlslag osv.

Festivalleder Peter Møller Madsen havde efter matchen den store glæde at overrække 25.000 DKK til Per Andersen fra Skyggebørn. I den anledning understregede Peter Møller Madsen vigtigheden i, at vi alle supporterer en organisation som Skyggebørn. Ud over at Skyggebørn tager hånd om de mange børn og unge, som har behov for et »rum« til at dele og få bearbejdet deres sorg, så er Jess Dige & resten af organisationen i Skyggebørn også med til at aftabuisere ift. børn og sorg, sagde Peter Møller Madsen ifm. overdragelsen af de 25.000 kr.

Arrangementet blev i øvrigt begavet med en hole-in-one: Den store ære fik Thorkild Høj fra Jelling Musikfestival.