FODBOLD – Serie 2, kvinder

Hornum – Nibe: 1-7 (1-2) 

Målscorere for Nibe: Lea R. Mosegaard, Rikke G. Nicolajsen (2), Mathilde Buus, Maj U. Larsen, Alberte Frendrup, Anne Baand.

Mandagens kamp mod Hornum var en kamp om revanche og en kamp, hvor holdet skulle vise, at det første nederlag til netop Hornum, slet ikke var et billede af kampen. Pigerne skulle mandag vise, at Hornum er et hold, der kan slåes – og specielt, hvis Nibenitterne skal slutte turneringen på rækkens førsteplads. 

Træner Diana Bergmos fortæller:
– Vi starter med at komme bagud 1-0 efter 10 minutter. Ikke taktikken vi havde lagt, og et slag i hovedet på pigerne. Men vi holder heldigvis hovedet højt og får scoret til 1-1 efter 13 minutter på et fantastisk mål af Lea R. Mosegaard. Herefter går det egentlig kun én vej, og vi kommer efter 28 minutter foran 2-1 på mål af Rikke G. Nicolajsen og pigerne har i det meste af kampen alt spillet.

Vi får endeligt vist at vi sagtens kan spille fodbold, med flade bolde i fødderne på vores midtbane og ud på kanterne.  Og endnu engang løber vores midtbane rigtig mange kilometer; stor cadeau til dem. Vi holder Hornum fra de helt store chancer, selv deres hjørnespark, som Hornum er helt ufattelige farlige på, får vi løst godt og Nanna Julin var klar på stregen og fik bokset væk!  

Alberte Frendrup i et nærgående forsøg, som Hornums målmand dog klarer.

Alle piger var igen 100% klar og vi spiller fodbold alle 90 minutter. En kamp med højt niveau overalt på banen. Gode mål, gode indlæg og ro på banen. I det 51’ende minut scorede vi til 1-3 på mål af Mathilde Buus og i det 63’ende minut til 1-4 på mål af Maj U. Larsen. Pigerne kæmpede videre og spillede bolden rigtigt godt rundt og scorede til 1-5 i det 69’ende minut på mål af Alberte Frendrup, 1-6 i det 71’ende minut af Anne Baand og til resultatet 1-7 i det 84’ende minut med endnu et mål af Rikke G. Nicolajsen. 

Pigerne viste i dag, hvordan man splitter Hornum ad, og det er rigtig stolte trænere, der sammen med spillerne kunne juble over oprykning til serie 1, som målet for forårssæsonen var. 

Nu venter sidste kamp lørdag på Nibe Stadion, hvor pigerne kan blive fejret med oprykningen – på en dag, hvor der på Nibe Stadion spilles 69 andre hjemmekampe af samtlige klubbens hold.