I Nibe Boldklub har man længe – nærmest i 100 år – set frem til det jubilæum, som nu ligger lige om hjørnet.

Fem års forberedelser
NB-formand Knud Tobiasen, der gennem en længere årrække har været bestyrelsesmedlem, og som sidste år tiltrådte som ny formand, åbenbarer, at der »bag kulisserne« er arbejdet i op mod fem år, på at skabe et slagkraftigt jubilæumsprogram:

– Vi har »brainstormet«; også mere end én gang, og vi har haft mange, mange forskellige muligheder og projekter på bordet. Projekter og arrangementer, som alle har »grønne« rødder i klubbens DNA. Men vi må sande, at ikke alle gode ideer er landet som egentige jubilæums arrangementer, men vi synes alle i og omkring klubben, at vi har lagt et godt program, som også hen over jubillumsåret giver klubben og alle omkring klubben den opmærksomhed, som vi gerne vil give til såvel medlemmer som alle de mange, mange støtter, vi som 100-årig klub i Nibe, gerne vil give tilbage til vort lokalsamfund. Det skylder vi ganske enkelt, føler vi, siger NB-formanden.

DBU’s Old Boys landshold møder AaB i en opvisningskamp i Nibe
Der er lagt op til ren fodboldnostalgi i Nibe fredag aften kl. 18.30, når en lang række tidligere danske landsholds-spillere skal møde et udvalgt AaB-hold med spillere fra alle AaBs fire danske mesterhold på banen.
Forud for denne kamp spilles en fodboldkamp mellem Nibe Boldklubs Jyllandsseriehold anno 2005 mod et sammensat hold fra de tidsmæssigt samtidige rivaler fra Aars og Støvring.

Læs hele optakten til disse kampe i Nibe Avis- trykte udgave: LÆS HER

Nibe Boldklubs bestyrelse i 100 års jubilæumsåret. Fra venstre: Martin Rosbech, Thomas Juul Jørgensen, Mette Bach, Troels Fage Krogh og Knud Tobiasen.