I Arden DcH blev der lørdag den 10.8.19 afholdt landsdækkende lydighedskonkurrence og har indtog Jan De Rosche og Freddi en fornem 1. plads i B-klassen med 179,65 point, hvilket var et forspring på 12 point til nærmeste konkurrent. Det blev samtidig til 6 kredspoint.

Samme dag blev der afholdt både landsdækkende lydigheds- og rally konkurrence i DcH Han Herred.

I lydighedskonkurrencen deltog Pernille Lund og Bongo i C-klassen og opnåede 124,20 point, hvilket rakte til en 7. plads.

4 ekvipager fra DcH Nibe stillede op i rally konkurrencen.
To ekvipager  stillede op i begynder klassen. Jane Kappel og Maggie høstede en overbevisende 1. plads med 99 point - Det til trods for at Maggie har været syg, og derfor ude af stand til at træne den sidste måneds tid. Klubbens 2. ekvipage i klassen, Ditte Floor Stevn og Noa, endte med 70 point på en 10. plads.
I øvet klasse, måtte Jette Rahbech og Diesel desværre indkassere en IB (Ikke bestået). Bedre gik det i Ekspert klassen, hvor Lene Hørup og Nala endte på 1. pladsen med 99 point.
I Åben klasse deltog alle klubbens tilstedeværende ekvipager. Her kunne Lene Hørup og Nala høste endnu en pokal, idet de med deres 80 point endte på 3. pladsen. Jane Kappel og Maggie fik en 8. plads med 59 point, Jette Rahbech og Diesel endte på en 10. plads med 54 point, og Ditte Floor Stevn med Noa på en 11. plads med 41 point.

Det gav tillige 2 kredspoint.

Lene Hørup og Nala.