FODBOLD – Serie 1, kvinder

Nibe – Als: 2-1 (1-0)

Mål for Nibe: Clara Kalstrup Jørgensen, Mathilde Buus Bergli.

Lørdagens kamp i Nibe blev spillet mod en modstander, hverken holdet har spillet imod før og træneren ikke havde kendskab til, men det skulle være endnu en kamp, hvor vi skal ind og spille vores spil, lyder det fra træner Diana Bergmos: – Vi skulle spille bolden rundt, få brugt vores kanter og have ro i spillet. 

Kampen viste sig imidlertid at blive alt andet end det, fortæller Nibe-træneren: – Det blev en rodet affære, som der ikke er meget at skrive hjem om. Vi gav Als alt for mange chancer, heldigvis udenfor feltet, som målvogter Nanna Julin nemt kunne gribe. Men det var også en kamp, hvor vi var et skridt efter hele tiden. Als er et klogt fodboldhold og fysisk stærke, her brugte Nibe pigerne ifølge Diana Bergmos super meget energi på at komme på kroppen af Als pigerne. 

Men heldigvis er Nibe pigerne kendt for aldrig at give op, de kæmper altid en hel kamp, og det giver os også 3 point. Vi scorede efter 11 minutter til 1-0 på mål af Clara Kalstrup Jørgensen og efter 66 minutter til 2-0 på mål af Mathilde Buus Bergli. Als fik puttet en enkelt bold i kassen efter 83 minutter til slutresultatet 2-1.