FODBOLD: Serie 1, herrer

Hanstholm – Nibe 3-4 (1-0)

Mål for Nibe: Niclas Schunck 2, Andreas Schunck 1 og Nikolaj Kjelder 1

Nibe skulle jagte point i Hanstholm for at bevare den flotte 1.plads i serie 1 puljen – og for at revanchere sig for Hanstholm-sejren i Nibe.

Kampen startede i rent modvind på det forblæste stadion i Hanstholm. Bolden var meget på Hanstholm fødder, hvilket ikke passede dem, da holdet er bedre i omstillinger. Hjemmeholdet kom frem til  et par løse chancer ellers var de farlige på dødbolde. De får et heldigt mål til 1-0 blot 5 minutter før tid.

Anden halvleg vendte billedet totalt. Nibe var boldbesiddende og her kunne hjemmeholdet slet ikke følge med, når først de boldsikre Nibespillere skruede tempoet op. Gustav Sløk spilede Nikolaj Kjelder fri i den ene side, og på en følt inderside, sendte han bolden i fjerneste hjørne. Et meget flot mål af den halvt skadede midtbane.

Andreas Schunck blev kort efter spillet i dybden af spillende træner Henrik Bruun og her svigtede nummer 2 på topscorerlisten ikke. Målet kom blot 2 minutter efter det udlignende mål.

15 minutter efter var det topscoreren Niclas Schunck der scorede til 3-1, på et oplæg fra Andreas Schunck.

3 minutter efter gentog opspillet sig. Niclas blev spillet i dybden og målmanden blev fanget på halvvejen. Topscoren sparker bolden helt, som i helt, op i hjørnet. Klassemål.

Hanstholm reducerede så to gange, men på trods at den smalle sejr, så var sejren aldrig for alvor i fare. Nibe er fortsat nummer ét.

Næste kamp er mod nummer 2 fra Gundersted på lørdag hjemme på Nibe Stadion kl 14.