HÅNDBOLD - serie 1, damer

Nibe HK - Svenstrup/Godthåb: 19-21 (7-10)

Mål for Nibe: Anne Sofie Jensen 9 mål, Sofie Klitgaard 4 mål, Sarah Bach 2 mål, Christina Bruun, Anne Baand, Caroline Abildgaard og Sarah Jensen hver 1 mål.

Nibe Håndboldklubs bedste damehold mødte torsdag aften modstanderen fra den seneste kamp. Denne gang gjaldt det håndboldturneringen; i sidste uge gjaldt det en pokalkamp, som Nibe trak sig sejrrigt ud af.

– Og det blev lige så svær en kamp som forventet. Vi kom dårligt fra start, og indenfor ganske få minutter måtte Amalie Adelsen udgå med en flænge i overlæben. Vi var bagud hele første halvleg, og ved pausen var vi bagud 7-10, fortæller træner Annette Jensen – og fortsætter: 

– I anden halvleg kom vi rigtig godt fra start, og vi formåede at komme på lige med Svenstrup. Sofie Klitgaard spillede flot angrebsspil og vores forsvarsspil begynder at fungere bedre. 
Vi var uheldige med en del afslutninger som vi, efter godt angrebsspil, ikke fik omsat til mål. Svenstrups venstre back Laura Søholm meldte sig endvidere ind i kampen i anden halvleg med flere flotte scoringer. 
Vore spillere kæmpede hele vejen, men det rakte desværre ikke, og vi tabte knebent 19-21, slutter Annette Jensen.