FODBOLD - serie 1, herrer

Nibe – Gundersted 1-6 (1-3)

Målscorer : Gabriel Rask Martinez

Gult kort : Anders Lassen

Et vaskeægte lokal- og topopgør på Nibe Stadion mellem Nibe og Gundersted fandt sted lørdag eftermiddag på Nibe Stadion.

Nibe havde i dagens anledning valgt at flytte kampen til kunstgræsbanen. En af grundende var at Nibes to kommende udebanekampe netop er på kunstgræs mod hhv. Støvring og Skive. En anden grund var, at Nibe skulle sætte deres hurtige angriber og boldsikre midtbane i scene, mod et tungt men fysisk stærkt forsvar fra Gundersted.

Gundersted startede bedst. De vandt både nærkampe og 2. bolde. Der gik heller ikke lang tid før de gulstribede fra Gundersted kom foran 1-0. Gabriel Rask Martinez, som i øvrigt spillede en god kamp, udlignede til 1-1. Herefter scorede gæsterne nærmest efter behag, mens Nibe altid var et skridt bagefter eller et skulderskub bagud.

En kamp som hurtigt skal glemmes og der skal fokuseres på sæsonens resterende fire kampe. Nibe er i den situation, at de ikke selv kan afgøre, om holdet skal skal rykke op i Jyllandserien, da Gundersted nu ligger på en delt førsteplads med Nibe, men bedre indbyrdes end Nibe.

Nibes næste kamp i serie 1 står kommende lørdag på stadion i Støvring mod hjemmeholdet.